![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2-Imv3B_P2av7A9fsz5oSJabpxDfzlQzGwBFn3V3lqnHg0flR9O4zuq8PhS87lPB4dBuScPl4clL_xjMYrtwPQlerYD5TfbWLmze_DYx1x_G1Dp5sKrxOtBojoehyUYFgc-ZKOraOSHxV/s400/croissant%5B1%5D.jpg)
Ze zijn niet of met moeite te weerstaan,
De broodjes uit de serie Viennoiserie. Bladerdeeg is de basis van de croissant en de afgeleiden daarvan: pain aux raisins, pain au chocolat, pain aux amandes. Je ziet ze in gedachten op een bordje liggen naast je ochtendkoffie.
Vanaf zaterdag kom ik ze elke dag tegen bij de franse bakker.
Sterk zijn, kijken mag, aankomen niet en opeten al helemaal niet. Misschien eentje dan.
1 opmerking:
Fijne vakantie, en ik zou er maar van genieten! In Frankrijk zijn ze het lekkerst.
groeten, Caroline
Een reactie posten