Zelden doe ik iets met vijg. Vanochtend kocht ik er drie op de markt dus nu gaat het er van komen. Volgens mij tussen nu en 24 uur want ze zien eruit alsof ze het anders niet gaan redden.
Goed wat te doen met een vijg. Ik ga eens even netsurfen en laat het je weten.
nb. Misschien niet bijster origineel maar de vijgen gaan in partjes (4 of 6) op ieder stukje een lik zachte geitenkaas en vervolgens een stukje parma- of serranoham eromheen.
3 opmerkingen:
Hoi! In het kookboek van Gartine staat een heerlijk recept met vijgen, ik vind het overigens een prachtig boek, dank voor de tip destijds!
Kijk hier eens voor een prachtig getekend recept voor 'Fettucinie +figs in an butter balsamic sause':
http://www.theydrawandcook.com/search?q=fig
Hmmmm het klinkt ook nog eens heel lekker
Geen idee, ik gebruik ze nooit in de keuken.
Lust ze graag vers!!!
Een reactie posten