![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1HJwK_xocD57ltyojo3pbnTLaZQwdJ8RvMpIfhTigGzfzoWXK6hORv2WdgaZS-6C9EbtK5DhILugxsQteKlIHdNv1KFGTRwUUK6MRz8KahDpEOZi11W-sq-YfMv38J9xQFaZ5yhd5ji9F/s400/toscaninikbvhj%255B2%255D.jpg)
Ik maak alvast een plekje vrij voor twee nieuwe boeken op mijn kookboekenplank. Het eerste boek is de winnaar van de kookboekverkiezing van dit jaar en samengesteld door Toscanini , één van mijn favoriete restaurants in Amsterdam. Ik hoop er keukengeheimen in te ontdekken. Antwoorden op bereidings- en ingrediëntenvragen waarmee ik het restaurant af en toe verlaat.
En dan natuurlijk het boek van Cees Holtkamp, de superkoekenbakker van de Vijzelgracht. de plank met Amsterdamse kookboeken wordt steeds interessanter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7-xZBvznoKkXqIWbqHt02aUmlTduetPf69cy0DJgpXx18H-Upg7UyNmEFJH6daPFpkLKSnUi2mzkW-fH9wZKLVaIXRHRr5ODeLhLVZJWrLMYGA2gVdump7fvC9rkmEfpOqOfDt3TgwTQV/s400/holtkamp-cover-500-px%255B1%255D.bmp)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten