Van de nieuwe serie "roomwit en keramisch" kocht ik deze week een koekenpan bij de HEMA . Hij kost € 33,00. Dat was best even een aanslagje op het budget maar ik kon 'm niet weerstaan en ik heb er lol van.
No way dat er ook maar iets aan de bodem blijft kleven, sterker nog, bij het omschudden van de inhoud wordt het een sport om de boel in de pan te houden. Voor je het weet vliegen de stukken paprika je om de oren. Maar, ik ben nog steeds blij. ook het schoonhouden is verbazingwekkend simpel.
7 opmerkingen:
Is het een speciale pan? Heb zelf een metalen pan, ooit bij Appie gekocht en alles bleef erin plakken. Totdat iemand zei dat ik de pan even moest omspoelen voor gebruik. Et voila!
Ha, Mienke, De anti-aanbaklaag is keramisch ipv de gebruikelijke anti-aanbaklaag. Het werkt geweldig. Heb vanmiddag een pannenkoekje geprobeerd. Die gleed als een zonnetje uit de pan. Voor een pan die ik dagelijks gebruik is het een uitkomst. Kreeg toch altijd een beetje de kriebels van beschadigde anti aanbaklaagjes.
top
Nils
Ha, die Nils, je was op m'n blog! Ben je al naar de HEMA geweest?
Hoi,
Dank voor je uitleg, ga em toch es bekijken als ik bij een HEMA ben...
Appeltjes karamelliseren gaat ook al geweldig in die pan.
handig!
Ik krijg ook kriebels van krassende antibaklagen hihi
kan deze ook in de oven?
Een reactie posten