Even heel snel een recept gezocht van mosterdsoep maar dan lekker.
4 el olijfolie2 sjalotjes (gesnipperd)
2 teentjes knoflook (gesnipperd)
6 el grove mosterd
2 el Provencaalse kruiden (gedroogd)
2 el bloem
1,5 L groentenbouillon
4 el uitgebakken spekjes
4 el dragon (fijngesneden)
2 el dille (fijngesneden)
Bereidingswijze
Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook een minuutje. Voeg dan de mosterd en de kruiden toe en bak een minuutje mee, goed doorroeren. Doe er de bloem bij en bak dit ook een minuut al roerend mee. Giet er dan de bouillon op en breng aan de kook. Voeg dan de dragon toe en laat dit op een laag vuur ongeveer een minuut of 20 zachtjes trekken. Doe er dan de dille en spekjes bij.
2 opmerkingen:
wauw goed bezig! Conny heeft ook een goed recept
Lekker, dIe gaan we beslist proberen.
Een reactie posten