![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEp1I1X4l2f19XqLXNbMZyUYyb__t50s0cHthGjCxuHfJ6t8-Q12IPjtwVECeA2kAVpYeLVJUCs_LGoamVOXA83MqJYVG4v6Ei2os4dev1KlpXLu2Rp25ux9UrOlDj8BT4CpbGxC4W5jdY/s400/imagesCA1U3D0A.jpg)
1 kilo ontvelde schoongemaakte tomaten in stukjes
8 teentjes knoflook
1 theelepel karwijzaad
2 theelepels chilipoeder
1 theelepel kerrie
1 mespunt kaneel
1 mespunt gemalen kruidnagel
1 eetlepel zout
300 gram bruine suiker
1 1/2 dl azijn
Doe alles in een pan met dikke bodem laat ongeveer 3 kwartier inkoken en doe in kleine schone potjes. Tenminste 6 weken laten staan voor je ze openmaakt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten