zaterdag 29 september 2007

herfsttaart

Deze chocoladetaart gaat mee naar Milan .
Hij is vandaag 6 geworden.
De bereidingswijze volgt. Eerst proeven of ie gelukt is.
vervolg > 30 september 16.20 uur
De taart is op, zoals beloofd nu het recept dat verrassend eenvoudig is.
Men neme : 3 pakkenbrowniemix van Dr. Oetker, vers sinaasappelsap, geraspte schil van een grote sinaasappel en een ei.
Maak het browniebeslag volgens de aanwijzing op de verpakking en gebruik sinaasappelsap ipv water. Doe er de rasp bij en klop er een ei door.
Vet een tulbandvorm in en bestrooi met paneermeel om blijven plakken van de taart te voorkomen.
Schep het beslag in de vorm en bak zo'n 45 minuten op 18 graden.
Het eindresultaat is een vrij compacte maar heerlijke chocotaart .
Denk bij het serveren meer aan bescheiden plakken dan aan punten want daar is ie te heftig voor,
Lekker met een dot slagroom en eventueel wat vers zacht fruit,frambozen, perzik als fris contrast.

Geen opmerkingen: