dinsdag 23 oktober 2007

perentaart

Hij is bijna op. De perentaart, die ik maakte simpelweg omdat het perentijd is.
ingrediënten : 150 gram bloem.100 gram boter.50 gram suiker/een pak cakemix.3 eieren.150 gram boter.melk/half pakje amandelspijs.1 ei/vier rijpe peren in parten/
Bereiding: maak een zandtaartdeegje van bloem, boter en suiker. verdeel het over de bodem van een porseleinen pievorm (evt. met bakpapier). Bak het ongeveer 30 minuten op 180 graden./bereid het cakebeslag zoals staat aangegeven op het pak./ meng de spijs met het ei./schil en snijd de peren./Laat de zandtaartbodem iets afkoelen. verdeel het spijsmengsel erover, dan de perenstukjes en giet dan het cakebeslag erover. Bak ongeveer 40 minuten op 180 graden.Hij is echt goed die taart.

1 opmerking:

fabiana alonso zei

SON PERAS? NUNCA VÌ TAN ARRACIMADAS Y GRANDES... BUENO SERÌA ENTENEDER LA RECETA EN ESPAÑOL.
SALUDOS DESDE ARGENTINA!!!!!!!!!!!