zondag 24 januari 2010

pasta met draadjesvlees

Gremolata zit er in dit potje. Er ging een lepeltje van over de pasta met stoofvlees die we vandaag aten. Het begint een populair gerecht te worden in dit huishouden. Gisteren kocht ik het laatste pak met doorregen runderlappen uit het vleesvak bij AH. Thuis sneed ik het in stukken, haalde het even door de bloem met zout en peper en braadde het aan in roomboter met wat olijfolie. Daarna gingen er nog wat spekblokjes bij en twee grote, in partjes gesneden, uien. Even meegebakken en toen een klein flesje rode wijn erbij. Het vlees heeft drie uur gesudderd en ging vandaag in draadjes door de pasta. Een superlekker hapje met de gremolata(mengsel van gehakte peterselie,rasp van citroen en gehakte knoflook) en wat parmezaanse kaas als finishing touch. Mmmm.

1 opmerking:

Klary Koopmans zei

wat een goed idee, pasta met draadjesvlees!