zondag 13 maart 2011

Schwarzwalderkirschtaart

Dit is een Schwarzwalderbestwelveelkirschtaart
Vrijdag bakte ik een basischocoladetaart volgens Nigella's recept.
Die ging in de tas mee naar DenHaag samen met mascarpone, slagroom, een pot kersen, geschaafde chocolade en natuurlijk kirsch.
De 2 taarthelften werden besprenkeld met kirsch (en iets kersensap)
Daarop een mengsel van geslagen, gezoete room en mascarpone, daarop de kersen daarop weer het roommengsel, de tweede taarthelft en tot slot de rest van het mascarponemengsel en de geschaafde chocolade.
Net echt.

6 opmerkingen:

Marieke Reintjes zei

OOOhhh, wat een hoop lekkere dingen en zo niet goed voor de lijn!!! Maar wel egr leuk om te volgen!!!
Leuk blog, ik kom hier via via en blijf even hangen om al die lekkere recepten door te lezen...
Groetjes Marieke

klarakapucine zei

Hallo Marieke,

Welkom op Beschuit met Aardbeien.
Leuk dat je even bent blijven hangen. Hoop dat je deze blog regelmatig gaat aanklikken. Mijn andere 2 blogs zijn klarakapucine en avantparijs2011.
groet van Karin

Balsemien zei

Mmmmmm, was ie lekker? Het ziet er fantastisch uit!
groet van Balsemien

klarakapucine zei

Hoi Balsemien, Jaaaaaah overal slecht voor maar wel lekker met een overdosis kirsch. Wat hebbie trouwens schattige babyschaapjes !

Chloe Chante Leenheer zei

wauw! wat lief & lekker

Ellen zei

Ziet er ongelofelijk lekker uit. Is hij niet zwaar, of valt dat mee?