zaterdag 8 oktober 2011

BLUE

In de Kalverstraat bij de Munt is de overdekte winkelgalerij De Kalvertoren. Als je daar de glazen lift instapt en op de knop van de derde etage drukt voel je je even Abeltje. Maar inplaats van dwars door het dak te vliegen stopt de lift precies op tijd in  een skybox met de naam BLUE.
Het café heeft een strakke inrichting en een fenomenaal uitzicht over het centrum van Amsterdam, aan alle kanten. Op donderdag is Blue wat langer open in verband met koopavond. Niet veel mensen schijnen dat te weten want het was stil afgelopen donderdagavond. Gelegenheid genoeg om in alle rust te genieten van de spectaculaire wolkenpartijen en zonsondergang.


3 opmerkingen:

Debby zei

Ha Karin, goede tip! Suf, woon om de hoek en kom niet verder dan de Hema... ga dus snel kijken. PS met van Dam was leuk en lekker. Grts! Debby

Balsemien zei

Wat leuk: hartje Amsterdam en dan is het heel rustig, terwijl je zo'n geweldig zicht hebt op de lucht die afgelopen week vaak zo mooi was! Als ik ooit weer in Amsterdam kom... Maar er is zoveel leuks dan!

Lotte van Blue zei

Wow! Wat een mooie foto's en leuk stuk! Waar googelen naar Blue al niet goed voor is! Vooral dat licht door die wolken! Prachtig!
Hopelijk tot ziens bij Blue!