dinsdag 5 juni 2012

eten met Willlemijn

Na, tenminste zo'n twaalf jaar of meer, pikten we de draad gewoon weer op. We riepen heel hard naar elkaar dat we geen spat waren veranderd. Nee, serieus, écht niet en gingen daarna aan tafel. Hierboven zie je het voorgerecht. Een salade met kropsla, geroosterde paprika, zoetzure komkommer met dragon, mini pommodori en mozzarella met basilicum, artisjokhartjes, kleine zwarte olijfjes en pijnboompitjes.
Daarna een verse groene pasta met asperges en saltimbocca van kipdijtjes. Toe aardbeien met mozzarella en lemoncurd en een stukje brosse zandkoek met hazelnoten.
Tenslotte was er een parkeerbon op de autoruit van mijn bezoek en de afspraak dat we contact gaan houden.

3 opmerkingen:

Dorothé zei

Natuurlijk afgrijselijk balen van die bon. Maar super gezellig om met oude vriendinnen nog oudere koeien uit de sloot te kunnen halen onder het genot van heerlijke spijs en drank.

Balsemien zei

Zonde van de bon... Fijn om na zoveel jaar bij te kletsen en ondertussen te genieten van een heerlijke maaltijd! Als kind aten we altijd kropsla, ijsbergsla bestond volgens mij nog niet eens. De laatste jaren eet ik weer zo graag kropsla, heerlijk!

klarakapucine zei

Ha, Balsemienke. Lang niks van je vernomen. Kropsla. Uit eigen tuin zeker ?