maandag 23 augustus 2010

mosselen en creme brulee xtra

Dit zijn de gekookte mosselen met knoflook/peterselie-olie. De foto is genomen vlak voordat het broodkruim/parmezaanse kaas-mengsel erover ging om ze te gratineren onder de grill. Het instructiefilmpje staat op "cookfreshfood.com" . Kijk bij mosselgratin. Ze waren heerlijk.
Voor de creme brulee xtra koop je bon maman cremebrulee potjes. De suiker caramelliseren met het speciale brandertje en het laagje even hard laten worden.
Een laagje stijfgeslagen slagroom met vanillesuiker erover, dan vers rood zomerfruit en tenslotte wat poedersuiker erover.
Heerlijk, feestelijk en makkelijk !




1 opmerking:

Debby Koudenburg zei

Hallo beschuit met aardbeien,
We hebben je prachtige foto van de gegratineerde mosselen op onze fans pagina geplaatst. http://www.cookfreshfood.com/gallery.php
Ben trouwens erg blij met al je 'Parijs tips'.
Groeten! Debby.