dinsdag 22 juli 2008

aardappeltje


Uit de DELICIOUS van de maand augustus 2008 probeerde ik een heerlijk aardappelreceptje.Lekker als bijgerecht of als basis voor een tapa.Kook jonge aardappeltjes in de schil vijftien minuten in kokend water met zout.Verwarm de oven voor op 240 graden.Verdeel de gekookte, iets afgekoelde, aardappeltjes over een ingevette bakplaat. Druk ze plat met een pureestamper. Bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze royaal met gemalen zeezout en peper. Bak de aardappeltjes 20 tot 30 minuten tot ze lekker knapperig en goudbruin zijn.


In DELICIOUS of the coming month August I found a very tasty patato recepy. Boil small young patatoes with their skin, in boiling, salted water, for 15 minutes.Preheat your oven on 240 C degrees.Put the slightly cooled patatoes on an oiled bakingtray. Press them down a little untill slightly flat. Brush some olive oil on top and season with seasalt and pepper.Bake for 20 to 30 minutes untill crisp and golden.

Geen opmerkingen: