woensdag 22 augustus 2007

Duikelman

Het is goed toeven in de winkels van de Firma Duikelman. Een absoluut Walhalla voor wie van koken houdt. Het Duikelman-imperium breidt zich nog steeds uit, te zien aan het stijgende aantal grijs geschilderde gevels in de Gerard Doustraat.
Het assortiment is enorm. Bakvormen, messen, pannen etc. En dan hebben we nog de keukenzaken waarvan je het bestaan niet eens kon bevroeden. Urenlang op ontdekkingsreis schuifelend door de nauwe paadjes tussen de volgepakte stellingen . In mijn keuken vind je onder andere een roestvrijstalen zeef, een perfecte kurkentrekker en twee geweldige Amerikaanse bakvormen van Nordic. Dit alles gekocht bij Duikelman die zeker op mijn shoppinglist staat mocht ik eens een fijne erfenis krijgen of de loterij winnen. Ook de andere winkels van dezelfde firma in dezelfde straat zijn een bezoek waard. Heerlijk wit ovenvast porselein uit Frankrijk, kookboeken en waanzinnig mooie theedoeken in de ene winkel. Absoluut verrukkelijke fornuizen om bij weg te dromen in de andere winkel. Dagje Amsterdam ? Ga even binnen bij Duikelman.

1 opmerking:

Lien zei

Het is toch echt vervelend dat die hele goede leuke winkels, (waar je inderdaad wel een flinke erfenis kunt spenderen!) hier niet in de buurt zijn. Den Haag, Rotterdam en Amsterdam! De Duikelman staat op de visitinglist bij mijn eerste beste bezoek aan A'dam.